Σάββατο, Οκτωβρίου 19, 2013

Πάρε κι εσύ την ασπίδα σουΠάει καιρός από την τελευταία μου ανάρτηση και ίσως κάποιοι από εσάς να πιστέψατε ότι «εγκατέλειψα» το άθλημα. Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική. Πέρα από τις άπειρες οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες γίνονται όλο και περισσότερες με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος μου, παράλληλα δεν είμαι από αυτούς που κάθε τόσο γράφουν κάτι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ο ρόλος του «μαϊντανού» δεν μου πάει και προτιμώ να «μιλάω» μέσα από τη δουλειά μου και τα έργα μου.

Αυτή τη φορά όμως ένιωσα την ανάγκη να πω δύο λέξεις  με αφορμή το παρακάτω βίντεο. Μία φίλη μου μίλησε για μία προσπάθεια που έγινε από μία παρέα γυναικών με στόχο την ευαισθητοποίηση και δεν σας κρύβω ότι συγκινήθηκα βαθιά όταν παρακολούθησα το βίντεο.

Είμαι ένας άνθρωπος που είχε την ατυχία να δει τον καρκίνο με τα ίδια του τα μάτια να παίρνει τη ζωή της μητέρας μου και ακόμα και σήμερα, δυόμιση χρόνια μετά τον θάνατο της, πιστεύω ότι αν έκανε τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο κάθε χρόνο μπορεί αυτή τη στιγμή να ήταν εδώ, μαζί μου, δίπλα μου.

Αφιερώστε πέντε λεπτά από τον χρόνο σας για να δείτε αυτό το βίντεο, σκεφτείτε πόσο σημαντική και πολύτιμη είναι η ζωή μας, κάνετε τους απαραίτητους ελέγχους, μην φοβάστε να επισκεφτείτε τον γιατρό, διαφυλάξτε την υγεία σας!

Θέλω να ευχαριστήσω την Χριστίνα Π. που μου μίλησε γι’ αυτή τους την προσπάθεια και να ευχηθώ σε όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν τα καλύτερα.


Επίσης κλείνω αυτή την ανάρτηση με την υπόσχεση ότι από πλευράς μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, θα χρησιμοποιήσω κάθε μέσο που διαθέτω διαφημίζοντας την «πρόληψη», μία πεποίθηση που μπορεί να γίνει ασπίδα και να σώσει τη ζωή μας.

1 σχόλιο: