Πέμπτη, Νοεμβρίου 21, 2013

Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού ΡόδουΞέρω, χρωστάω πολλές αναρτήσεις, ίσως να χρωστάω και εξηγήσεις για την "εξαφάνιση" μου η οποία πιστέψτε με οφείλεται στις εξωφρενικά πολλές και αναρίθμητες υποχρεώσεις μου. Όμως αυτό που δεν ξέχασα για έναν ολόκληρο χρόνο ήταν ότι "χρωστούσα", τη συνέχεια, το τέλος και την ολοκλήρωση μίας ιστορίας που άφησα στη μέση...

Έτσι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, η ιστορία συνεχίστηκε, πήρε σάρκα και οστά και τώρα ετοιμάζεται να ταξιδέψει έχοντας μοναδικό της προορισμό τα βάθη της καρδιά σας.

Σας παρουσιάζω το εξώφυλλο του βιβλίου "Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου", που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 7 Δεκεμβρίου 2013 και ελπίζω πραγματικά να ικανοποιήσει και να ευχαριστήσει όλους εσάς που το περιμένετε και πιστέψτε με, ξέρω ότι είστε πολλοί!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις Εκδόσεις Πηγή γι' αυτό το εξαιρετικό δημιούργημα που στολίζει το βιβλίο μου και το μόνο που μπορώ να σας πω προς το παρόν είναι πως ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!

Υπόσχομαι (και σκοπεύω να την τηρήσω αυτή την υπόσχεση) να σας ενημερώνω τακτικά για όλα τα νεότερα που θα ακολουθήσουν. 

χχ

Και φυσικά η περίληψη: 


“Φως, η αρχή της δημιουργίας.
Ο πρωτότοκος γιος με βασιλικό αίμα στις φλέβες του να ρέει και τις αχτίδες του ήλιου για στέμμα του, θα ενωθεί με τη χλωμή πριγκίπισσα που στη δύση θα γεννηθεί. Τη νύχτα που τα τρία μεγαλύτερα αστέρια τ’ ουρανού θα σχηματίσουν ένα τέλειο ισοσκελές τρίγωνο, με κλάμα βουβό θα γίνει γνωστή η ύπαρξή της. Η  σφραγίδα του άλικου ήλιου, ανεξίτηλη πάνω στο σώμα της κι εκείνη της ανιδιοτέλειας, αόρατη αλλά χαραγμένη θα είναι στην ψυχή της. Η φύση θα ανθίσει γνωστοποιώντας την εκπλήρωση του συμβολαίου αυτού με μπουμπουκιασμένα μαύρα ρόδα”.

Δέσμια μιας πανάρχαιας προφητείας που εναποθέτει όλες τις ελπίδες για ειρήνη στη Ροδεσία πάνω στο γιο της, η Νοέλια έχει ήδη διαπιστώσει πως την έχουν εξαπατήσει. Μοναδική της διέξοδος για να ζήσει τη ζωή που της στέρησαν είναι η απόδρασή της από το σκοτεινό κάστρο του Μαύρου Ρόδου, μαζί με τον αγαπημένο της αξιωματικό, Φιλίπ. Όμως τα πλάσματα του νερού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και εκμεταλλεύονται τη μία και μοναδική ευκαιρία που τους παρουσιάζεται ανατρέποντας τα γεγονότα. Κρυμμένη φυγάς για τη μια φυλή, καταζητούμενη για την άλλη, η Νοέλια θα έρθει αντιμέτωπη μ’ εχθρούς και φίλους, συνωμότες και πιστούς ακόλουθους, και θα δει ένα ένα τα μυστικά του παρελθόντος ν’ αποκαλύπτονται έως ότου θα φτάσει στην αλήθεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου