Τρίτη, Μαρτίου 13, 2012

Νοέλια - Περίληψη
Επιτέλους ανανεωμένη εμφάνιση στο ιστολόγιο μου και για να το γιορτάσω σας παραθέτω παρακάτω την περίληψη του νέου μου βιβλίου. Ελπίζω να σας τραβήξει την προσοχή και να σας κάνει να ανυπομονείτε!

Γεννημένη πριγκίπισσα, προορισμένη να γίνει βασίλισσα, με όλα τα σημάδια χαραγμένα στην ψυχή και στο κορμί της να προδικάζουν τη μοίρα της, η Νοέλια οδηγείται στα δεκαοχτώ της  χρόνια στο κάστρο του μαύρου Ρόδου για να παντρευτεί τον βασιλιά Γκάμπριελ και να εκπληρώσουν μαζί μία αρχαία προφητεία φέρνοντας στον κόσμο τον διάδοχο που θα γίνει ο προάγγελος της ειρήνης και της ισορροπίας.

Σύντομα η Νοέλια ανακαλύπτει ότι τίποτα δεν είναι όπως της το έχουν υποσχεθεί και νιώθει σαν να έχει απλά μεταφερθεί από το ένα χρυσό κλουβί στο άλλο. Μοναδικό φως στο σκοτάδι της, η συντροφιά του προσωπικού της αξιωματικού Φιλίπ Ντελαμπέρ τον οποίο ερωτεύεται παράφορα δίχως να γνωρίζει πως κι εκείνος είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της χρόνια ολόκληρα από ένα και μοναδικό της πορτραίτο.

Αντιμέτωπη με τους χειρότερους εχθρούς της, τα πλάσματα του νερού να προσπαθούν διαρκώς να της πάρουν τη ζωή και με τον ίδιο της τον εαυτό, αμφισβητώντας την μοίρα της βρίσκει την αγάπη στο πρόσωπο του Φιλίπ και καλούνται μαζί να οδηγηθούν στην αλήθεια και να διεκδικήσουν όλα εκείνα που τόσο άδικα τους έχουν πάρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου