Τετάρτη, Νοεμβρίου 05, 2014

Μια Βόλτα στον Παράδεισο




Ήταν 15 Αυγούστου του 2013, ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής όταν έγραψα την πρώτη λέξη. Φτάσαμε στο σήμερα μετά από μία μεγάλη περιπέτεια η οποία τα είχε όλα στην κυριολεξία! Θα μπορούσα να πω πολλά γι' αυτό το βιβλίο, να μιλάω για τους ήρωες και τις ιστορίες τους ώρες, μέρες, μήνες, χρόνια. Αυτό όμως θα χάλαγε τη μαγεία κι έτσι προτιμώ να μην πω τίποτα και να σας αφήσω να τα ανακαλύψετε όλα μόνοι σας. 

Σε λίγες μέρες κοντά σας.

Από το οπισθόφυλλο:

"Στην προσπάθειά της να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει το φιάσκο του γάμου της, απογοητευμένη η Ζωή καταφεύγει στη Σαντορίνη. Εκεί γνωρίζει την Άννα, ιδιοκτήτρια πανσιόν, που της προσφέρει δουλειά, και τη Μαργαρίτα, ξαδέλφη της Άννας. Στο νησί την ακολουθούν και οι δύο αγαπημένες της φίλες, η Δανάη και η Βίκυ.
Η μοίρα όμως έχει ένα παράξενο σχέδιο.
Στο μαγευτικό σκηνικό της Σαντορίνης οι πέντε κοπέλες θα μπλέξουν τις ζωές τους, θα βρεθούν αντιμέτωπες με μυστικά και ψέματα, με μίση και πάθη που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα γνωρίσουν τον έρωτα εκεί που δεν το περιμένουν. Θα κλάψουν, θα πονέσουν, θα γελάσουν, θα θυμηθούν και, προπάντων, θα αναζητήσουν η καθεμιά το δικό της προσωπικό παράδεισο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου