Κυριακή, Μαρτίου 24, 2013

Μία εικόνα χίλιες λέξεις!

Στις αρχές του μήνα όπως θα θυμάστε ταξίδεψα παρέα με τη φίλη και συγγραφέα Γιώτα Παπαδημακοπούλου στην όμορφη Κατερίνη για την παρουσίαση του βιβλίου της "Ξεπεσμένοι Άγγελοι". Θα μπορούσα να πω πολλά, πάρα πολλά για να περιγράψω τις όμορφες στιγμές, τη φιλοξενία και τη ζεστασιά που ένιωσα έστω και αν η διαμονή μου κράτησε λιγότερο από εικοσιτέσσερις ώρες. Όμως αυτή τη φορά θα προτιμήσω τις εικόνες αντί των γραπτών λέξεων.

Την επόμενη ακριβώς ημέρα, πίσω στην Αθήνα πια, είχα την χαρά και την τιμή να βρεθώ στο Loukoumi Bar στο Μοναστηράκι στην 1η παρουσίαση του βιβλίου Θεοί & Φύλακες της Γεωργίας Κακαλοπούλου. Ήταν μία υπέροχη βραδιά, μία αίθουσα γεμάτη από φίλους και ένιωσα όχι απλώς άνετα και οικεία αλλά ιδιαίτερα χαρούμενη που μίλησα για το βιβλίο της Γεωργίας και για για την ίδια.




 Η Γεωργία Κακαλοπούλου με τη Νοέλια μου και εγώ με τους Θεούς της! 



Θέλω να ευχαριστήσω και τις δύο κυρίες που θέλησαν να με προσκαλέσουν στις παρουσιάσεις τους και να τους στείλω την αγάπη μου και τις ευχές μου για μία ακόμα φορά.

Καλή μας Επιτυχία 





3 σχόλια:

  1. Εγώ σ' ευχαριστώ Μαράκι που πάντα είσαι εκεί στις χαρές μου! Καλή μας επιτυχία κοριτσάκι μου και πάντα να περνάμε τόσο όμορφα και να ζούμε τόσο υπέροχες εμπειρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ ευχαριστώ πρώτα από όλα την καλή μου τύχη γιατί γνώρισα έναν αξιόλογο άνθρωπο σαν κι εσένα και μετά κι εσένα προσωπικά, γιατί μου εδωσες χαρά και μου έκανες την τιμή να βρεθείς στη χαρά μου και να συμμετέχεις ενεργά. Τα λόγια σου ακόμη αντηχούν μέσα μου! Σε ευχαριστώ Μαρία μου! Καλή επιτυχία στην υπέροχη τριλογία σου και ελπίζω να έρθει γρήγορα η στιγμή να χαρούμε και μια δική σου παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ κυρίες μου! Νιώθω πολύ τυχερή που σας έχω στη ζωή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή