Σάββατο, Μαρτίου 16, 2013

Αναζήτηση νέων συγγραφικών ταλέντων

Καλημέρα σε όλους!

Χρωστάω αναρτήσεις με φωτογραφίες και σχόλια από τις δύο υπέροχες παρουσιάσεις βιβλίων στις οποίες βρέθηκα πριν δύο εβδομάδες. Η μία ήταν στην όμορφη Κατερίνη, παρέα με την καλή μου φίλη Γιώτα Παπαδημακοπούλου για το βιβλίο της "Ξεπεσμένοι Άγγελοι" και η άλλη πίσω στην Αθήνα  με την ξεχωριστή και σπάνια Γεωργία Κακαλοπούλου για το βιβλίο της "Θεοί και Φύλακες". Ο χρόνος σε αυτή τη ζωή δεν είναι ποτέ με το μέρος μου κι έτσι κάλιο αργά πάρα ποτέ, να περιμένετε λοιπόν αυτές τις αναρτήσεις σύντομα!

Πέρα από αυτό όμως, θα ήθελα να ενημερώσω όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη συγγραφή, όσους έχουν γράψει "κάτι", το έχουν βάλει σε ένα συρτάρι και φοβούνται να τολμήσουν ή ακόμα και για εκείνους που δοκίμασαν την τύχη τους και μπορεί να απογοητεύτηκαν από την απάντηση που πήραν.

Οι εκδόσεις Πηγή, το σπίτι που με φιλοξενεί συγγραφικά, έβγαλε πρόσφατα μία ανακοίνωση ότι αναζητά νέα ταλέντα! Μπορεί λοιπόν αυτή να είναι η ευκαιρία που ψάχνετε! Μη φοβηθείτε, μη διστάσετε, τολμήστε και μπορεί το όνειρο σας να γίνει πραγματικότητα!

Σας παραθέτω την αντίστοιχη ανακοίνωση και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των εκδόσεων www.pigi.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά για όποια απορία έχετε.

Εγώ προσωπικά εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και να θυμάστε πάντα ότι σε ένα ταξίδι αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι η διαδρομή και όχι ο προορισμός! Να γράφετε με την καρδιά σας πρώτα για εσάς και μόνο για εσάς! Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω!

Εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο, εορταστικό τριήμερο με καρναβαλίστικη - ανεβασμένη διάθεση!

χχχχ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου