Κυριακή, Φεβρουαρίου 10, 2013

Είπαν...




Η αγαπημένη φίλη και συγγραφέας Γεωργία Κακαλοπούλου, διάβασε το βιβλίο μου "Σιωπή στο Σκοτάδι" και έγραψε αντίστοιχα δύο λόγια εκφράζοντας τα συναισθήματα και τις εντυπώσεις της. Ευχαριστώ πολύ τη Γεωργία που διάβασε το βιβλίο μου και χαίρομαι αφάνταστα που κατάφερε να της χαρίσει ένα τόσο έντονο και συναρπαστικό, συναισθηματικό ταξίδι.

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση: 





Παράλληλα, η επίσης αγαπημένη φίλη Αλεξία Παπαγερά, διάβασε πριν λίγες μέρες τη Νοέλια και τολμώ να πω ότι χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι διάβασε το βιβλίο μέσα σε δύο μόνο ημέρες! Θέλω να ευχαριστήσω και την Αλεξία για τα καλά της λόγια και να της υποσχεθώ πως το δεύτερο βιβλίο της σειράς θα την κάνει να ανυπομονεί και να αγωνιά ακόμα περισσότερο! 

Και φυσικά μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανάρτηση:





Κλείνοντας, θα ήθελα απλά αν πω ότι αυτές οι τελευταίες μέρες ήταν για εμένα βασανιστικές! Μία από αυτές τις ιώσεις που κυκλοφορούν κατάφερε να με ρίξει στο κρεβάτι για τα καλά με την κυριολεκτική έννοια! Για δύο ολόκληρες ημέρες δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα. Σήμερα που είμαι κάπως καλύτερα αποφάσισα να επιστρέψω όσο αυτό είναι δυνατόν στο συνηθισμένο πρόγραμμα μου κι έτσι σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες πολλές και ενδιαφέρουσες αναρτήσεις!

χχχ

5 σχόλια:

  1. Τα όμορφα πράγματα πρέπει να μάθουμε να τα εκθειάζουμε.Συγχαρητήρια Μαρία μου, για το όμορφο, έξυπνο και πραγματικά μοντέρνο βιβλίο σου!Κάθε επιτυχία σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ Γεωργία μου που διάβασες το βιβλίο μου, για τα καλά σου λόγια και την αγάπη σου. Κι εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα και ανυπομονώ για τα επόμενα βήματα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία μου συγχαρητήρια και από εδώ! Όταν διαβάζω ένα βιβλίο τόσο γρήγορα πάντα σημαίνει ότι μου αρέσει πολύ!!! Πραγματικά με ταξίδεψες! ανυπομονώ να διαβάσω την σιωπή! σύντομα! επίσης δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο χαίρομαι που στις 1/03 θα βρεθούμε στην Κατερίνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλεξία, χαίρομαι πολύ που σου άρεσε η Νοέλια, είναι ένα βιβλίο που γράφτηκε με πολύ αγάπη και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε αυτό που ακολουθεί! Ελπίζω να σου αρέσει και η Σιωπή αν και πρόκειται για κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τη Νοέλια! 1η Μαρτίου θα ανταμώσουμε οπωσδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία μου ανυπομονώ να ανταμώσουμε! θα είναι μια υπέροχη μέρα!
    Όσο για την Νοέλια κάτι μου λέει ότι θα μου αρέσει ακόμη περισσότερο το δεύτερο! Για την σιωπή θα μιλήσουμε σε νέα βάση πολύ σύντομα! Είναι το τρίτο στη σειρά άρα μέχρι τα μέσα του άλλου μήνα σίγουρα πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή