Παρασκευή, Απριλίου 27, 2012

Αγώνας δρόμου


Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολούμαι με τη συγγραφή αλλά ακόμα μέχρι και σήμερα διστάζω να αποκαλέσω τον εαυτό μου "συγγραφέα".

Διαβάζω από μικρό παιδί και θαυμάζω τους ανθρώπους αυτούς που καταφέρνουν με τη φαντασία τους να δημιουργούν ολόκληρους, θαυμαστούς κόσμους, που έχουν την ικανότητα να σε μεταφέρουν κάπου αλλού και να ταξιδέψεις, αφήνοντας στην άκρη έστω και για λίγο τη ζοφερή πραγματικότητα.

Είμαι στ’ αλήθεια κι εγώ ένας από αυτούς τους ανθρώπους τελικά; Το σκέφτομαι πολύ συχνά και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο μόνος τρόπος για να το μάθω θα ήταν να συνεχίσω να κάνω απλά αυτό που τόσο πολύ αγαπώ, άσχετα από το αποτέλεσμα.

Πριν μερικούς μήνες ξεκίνησα να γράφω το νέο μου βιβλίο που αυτή τη στιγμή έχει γίνει για εμένα ένας ολοζώντανος, υπαρκτός κόσμος μέσα στο μυαλό, μου γεμάτος από δυναμικούς ήρωες με καρδιές που χτυπούν δυνατά, με χιλιάδες αισθήματα να τους κατακλύζουν, φέρνοντας με στα όρια της "ανάγκης", να τους μεταφέρω στο χαρτί ώστε να κάποια μέρα να ταξιδέψουν και να δουν το φως μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου.

Ξεκίνησα μόνο με την αγάπη μου απλά να γράφω χωρίς να σκέφτομαι τίποτα άλλο.

Ένα απόγευμα χτύπησε το τηλέφωνο μου και η ομάδα της iwrite γνωρίζοντας τη δουλειά μου από το βιβλίο μου "Σιωπή στο Σκοτάδι", μου πρότεινε να γίνει το στήριγμα μου στο νέο μου ταξίδι.

Πάρθηκαν αποφάσεις μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που με έφεραν αντιμέτωπη με έναν αγώνα δρόμου!

Έτσι τις τελευταίες ημέρες, με πολύ αυστηρό πρόγραμμα και οργάνωση βρίσκομαι κοντά στο τέλος του πρώτου βιβλίου μίας σειράς! Μάλιστα! Μίας σειράς! Γιατί βλέπετε η ιστορία μου είναι τόσο μεγάλη που δεν θα χωρέσει σε ένα μόνο βιβλίο.

Πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τον τίτλο του και ίσως να δούμε και το εξώφυλλο όπως επίσης αναμένεται να κάνει το ξεκίνημα του στο Φεστιβάλ βιβλίου Θεσσαλονίκης αυτό τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τη χαρά μου, δεν υπάρχει τρόπος να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει και έχουν σταθεί δίπλα μου. Μας συνδέει η αγάπη μας για τον μαγικό κόσμο του βιβλίου και μέσα από αυτό ως δημιουργοί ή ως απλοί αναγνώστες, είναι βέβαιο πως βγαίνουμε κερδισμένοι και γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Εύχομαι σε όλους να έχετε ένα πολύ όμορφο, λαμπερό και δημιουργικό Σαββατοκύριακο.

χχχχ

4 σχόλια:

  1. Μαράκι ανυπομονώ να το διαβάσω! Ξέρεις πόσο πολύ, δεν χρειάζεται να στο λέω συνέχεια!
    Καλή πορεία, καλή επιτυχία και ότι καλύτερο στο νέο σου ταξίδι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου! Το ξέρω ότι οι ευχές σου είναι αληθινές, κατευθείαν μέσα από την καρδιά σου και είμαι πραγματικά τυχερή που έχω πλάι μου ανθρώπους σαν κι εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ είμαι τυχερή που γνωρίζω ανθρώπους καλόκαρδους, αισιόδοξους και δημιουργικούς όπως εσύ! :)
    Εννοείται ότι όταν με το καλό βγεις θέλω αμέσως να σε διαβάσω! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα με διαβάσεις και με το παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή