Δευτέρα, Απριλίου 09, 2012

Το ταξίδι της ΣιωπήςΠριν ένα χρόνο περίπου, μία επίδοξη συγγραφέας ήταν σε αναζήτηση υποψήφιου εκδότη! 

Μετά από περιπέτειες, ξενύχτια και πολύ σκέψη κατέληξε να πάρει βαθιά ανάσα και να πέσει από ψηλά για μία απολαυστική – ριψοκίνδυνη βουτιά στον ωκεανό της «αυτοέκδοσης».

Ένα χρόνο μετά όπως φαίνεται αυτή μου η απόφαση ήταν από τις καλύτερες που έχω πάρει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου. Όχι μόνο κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα αλλά άνθρωποι, άγνωστοι απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, ακόμα και από την Κύπρο άρχισαν να έρχονται σε επαφή μαζί μου επιθυμώντας να αποκτήσουν το βιβλίο μου αφήνοντας με πραγματικά έκπληκτη!

Δεν θα σας πω ότι όλο αυτό ήταν μία εύκολη διαδικασία γιατί θα είναι ψέματα. Υπήρχαν στιγμές που απογοητεύτηκα μιας και όπως έχω αναφέρει σε κάποια προηγούμενη ανάρτηση μου, όταν αποφασίζει κανείς να στηρίξει ο ίδιος με τις δικές του πλάτες το δημιούργημα του καλείται να γίνει ο διανομέας, ο αποστολέας, ο διαφημιστής, ο λογιστής και γενικότερα «επιχειρηματίας» κάτι που σε καμία περίπτωση πιστέψτε με δεν είμαι!

Παρόλα αυτά, σήμερα έφτασε στο σπίτι μου ένα νέο «μαγικό» κουτί που περιείχε μέσα την πρώτη μου ανατύπωση για την οποία οφείλω να ευχαριστήσω την ομάδα της iwrite με όλη μου την καρδιά.

Το ταξίδι της Σιωπής συνεχίζεται και σύντομα ετοιμάζομαι να ξεκινήσω ένα νέο ακόμα ταξίδι με τη βαρκούλα μου αυτή τη φορά να πλέει σε πιο ήρεμα νερά, φορώντας σωσίβιο και όντας κατάλληλα προετοιμασμένη για την όποια «απρόβλεπτη» τρικυμία!

Μείνετε συντονισμένοι στο ιστολόγιο μου καθώς σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες, πολλές ενδιαφέρουσες αναρτήσεις σε σχέση με τη Σιωπή στο Σκοτάδι αλλά και με το νέο μου βιβλίο.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα αντίτυπο της Σιωπής δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν μαζί μου.


χχχχ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου