Τετάρτη, Αυγούστου 10, 2011

Καλοκαιρινές Περιπέτειες

Το καλοκαίρι έφτασε, η ζέστη μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο ανυπόφορη και προσωπικά όποτε βρω ευκαιρία τρέχω στην πιο κοντινή παραλία για να κερδίσω λίγο ήλιο. Ήταν ένας δύσκολος χειμώνας, γεμάτος από πολύ δυσάρεστα γεγονότα και προσπαθώ ακόμα να μαζέψω τα κομμάτια μου, δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω τη ζωή μου.

Η σιωπή και το σκοτάδι έριξαν φως στις δυσκολίες μου και θα ήθελα να μοιραστώ με όλους σας τη χαρά που έφερε στη ζωή μου. Η προσωπική μου αυτοέκδοση πήγε πολύ καλά, έχει σχεδόν εξαντληθεί και από εδώ και πέρα ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Παράλληλα συνεχίζω ακάθεκτη και ξεκίνησα πριν λίγες ημέρες το νέο μου μυθιστόρημα που θέλω να ελπίζω ότι θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Η ζωή είναι απρόβλεπτη, ένα ατελείωτο παιχνίδι που άλλοτε μας βγάζει νικητές και άλλοτε χαμένους αλλά πάντα υπάρχει δύναμη μέσα μας για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες. Θέλω μέσα από αυτή την ανάρτηση να ευχαριστήσω τους φίλους μου που είναι δίπλα μου ασταμάτητα και αδιάκοπα γεμίζοντας τη ζωή μου με χρώματα και χαμόγελα.

Δεν ξεχνώ πως χρωστάω μία οπτικοακουστική συνέντευξη για τη σιωπή αλλά όπως είπα και πιο πάνω η θάλασσα και ο ήλιος μας πήραν τα μυαλά! Υπόσχομαι ότι θα την ετοιμάσουμε σύντομα για να απαντηθούν όλα σας τα ερωτήματα.

Εύχομαι σε όλους σας καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές και μην ξεχνάτε να έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα βιβλίο που θα σας κρατήσει συντροφιά. Τον πιο ανεκτίμητο θησαυρό. Υπάρχουν χιλιάδες τίτλοι για να διαλέξετε ανάλογα τα γούστα σας.

Καλό καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου