Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2012

Στο μίξερ των συναισθημάτων!Και πάλι καλοκαίρι και μάλιστα θα έλεγα ότι το θερμόμετρο από νωρίς φέτος ανέβηκε σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Συνήθιζα στο παρελθόν να κάνω αυτού του είδους τις «προσωπικές εξομολογήσεις» όμως τελευταία καθώς βομβαρδίζομαι από εξελίξεις σε σχέση με το βιβλίο μου και τον εκδοτικό κόσμο τις έχω αφήσει κατά κάποιο τρόπο στην άκρη.

Αυτές τις μέρες είμαι σε άδεια και εφόσον δεν κατάφερα να πάω διακοπές, αφιέρωσα τον χρόνο μου για να διαβάσω βιβλία. Πολλά και διάφορα πέρασαν από τα χέρια μου, εγώ για άλλη μία φορά όμως γοητεύτηκα από τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» που είχα διαβάσει στο παρελθόν ως Fanfic με τον τίτλο “Master of the Universe”. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω με λεπτομέρειες και να αναλύσω τους λόγους για τους οποίους μου άρεσε τόσο πολύ. Το έχω κάνει στο παρελθόν και άλλωστε τα συναισθήματα προκύπτουν πάντα αβίαστα, από μόνα τους σε σχέση με το οτιδήποτε σε αυτή τη ζωή.

Παράλληλα συνάντησα πολλούς και αγαπημένους φίλους, πέρασα αρκετά απογεύματα στον Φλοίσβο με φόντο την μικρή αλλά ζεστή έκθεση βιβλίου και την ηρεμία που σου προσέφερε το μαγευτικό περιβάλλον. 

Η Νέα Μάκρη επίσης είναι ένα μέρος που βρίσκομαι εκεί πολύ συχνά, χάρη σε μία πολύ αγαπημένη και ιδιαίτερη φίλη. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το καλοκαίρι κυλάει ήσυχα και όμορφα έχοντας πάντα στο πλευρό μου καλή συντροφιά, βιβλία, σκέψεις και όνειρα για το μέλλον.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά την υπέροχη Γιώτα Παπαδημακοπούλου που θέλησε να μου αφιερώσει λίγο χώρο στο ιστολόγιο της για να με γνωρίσετε καλύτερα. Τη συνέντευξη αυτή μπορείτε να τη διαβάσετε στο παρακάτω λινκ:


Πολλά και διάφορα ετοιμάζονται για τη Νοέλια και θα μάθετε σύντομα νέα για την πορεία της. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ που ανταποκριθήκατε και στηρίξατε και αυτή μου την προσπάθεια.

Όσο για την φωτογραφία στην κορυφή, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως αισθάνθηκα πολύ ευτυχισμένη μπροστά σε αυτή τη βιτρίνα βλέποντας ένα αγαπημένο Fanfic να τα καταφέρνει τόσο καλά, να γίνεται τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και να αποδεικνύει περίτρανα πως η FF κοινότητα έχει προσόντα, καρδιά και τσαγανό. Το ταλέντο δεν κρύβεται πίσω από καλογυαλισμένα εξώφυλλα παρά μόνο μέσα στις καρδιές των ανθρώπων που αγαπούν αυτό που κάνουν με πάθος. 

Σας εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο, λαμπερό, γεμάτο από ευχάριστες στιγμές καλοκαίρι!

χχχ3 σχόλια:

  1. Είδες τι φωτογραφίες τραβάω η ρουφιάνα; LOL!!!

    Εγώ ευχαριστώ Μαράκι για τον χρόνο σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις καλύτερες μωρό μου! Ευτυχώς που είχες φωτογραφική μηχανή γιατί θα έσκαγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή