Παρασκευή, Ιανουαρίου 27, 2012

Παζάρι Βιβλίου 2012

Είναι γεγονός και γνωστό σε όλους πως αγαπώ τα βιβλία. Στη χώρα μας δυστυχώς το βιβλίο κοστίζει και ξέρω πολύ καλά πως είναι ένας από τους λόγους όπου πολλοί από εμάς αναγκαζόμαστε να περιορίζουμε τις αγορές μας επειδή συνήθως προέχουν άλλες ανάγκες.

Το παζάρι βιβλίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος είναι ένας θεσμός που γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια και μας προσφέρει πληθώρα βιβλίων και κλασσικών τίτλων σε πολύ προσιτές τιμές! Ο μόνος περιορισμός είναι πως τα βιβλία που διατίθενται να έχουν εκδοθεί μέχρι και το έτος 2006. Οι τιμές ξεκινούν από τα 0,50 λεπτά και όσο και αν σας φαίνεται απίθανο υπάρχει περίπτωση να ανακαλύψει κανείς ''θησαυρούς'' και να τους αποκτήσει χωρίς να ξοδευτεί υπερβολικά.

Το παζάρι έχει ήδη ξεκινήσει από τις 20/01/2012 και θα διαρκέσει μέχρι και τις 08/02/2012. Οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά και Κυριακές από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ!

Μην το σκέφτεστε καθόλου! Βρείτε λίγο χρόνο, πάρτε το μετρό, κατεβείτε στη στάση Πανεπιστήμιο και αφεθείτε στο ταξίδι. Είμαι σίγουρη ότι λίγες ώρες αργότερα θα έχετε στα χέρια σας βιβλία που μπορεί να ψάχνατε χρόνια και ευχαριστημένοι με τις επιλογές σας θα περάσετε από την Πλατεία Κοραή, στη στοά για ένα ζεστό καφεδάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου