Παρασκευή, Μαΐου 13, 2011

Σιωπή στο Σκοτάδι

Κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή για όλα τα πράγματα. Κάπως έτσι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και το Σιωπή στο Σκοτάδι βρήκε τον δρόμο του. Από τα μέσα του περασμένου καλοκαιριού είχα ξεκινήσει να σκέφτομαι κάποια πιθανή έκδοση και ήμουν διαρκώς σε μία διαδικασία έρευνας σχετικά. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες οι οποίοι συντελούν στην πραγματοποίηση ενός ονείρου και δυστυχώς ή ευτυχώς ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για κανέναν μας.

Παραδέχομαι ότι άλλαξα πάρα πολλές φορές γνώμη για το τι να κάνω. Υπήρχαν εποχές που ήθελα απλά να παραμείνει FanFic και αυτό επειδή έτσι είχα τη δυνατότητα να του 'δώσω' αυτά που είχα σκεφτεί από την αρχή. Επίσης η επαφή με το αναγνωστικό κοινό ήταν σχεδόν απαραίτητη για να συνεχίσω τη συγγραφή, τα σχόλια και η υποστήριξη στο Bella and Edward Forum ήταν καταλυτικά για να ολοκληρώσω την ιστορία. Από την άλλη όποτε σκεφτόμουν την έκδοση με εξίταρε η προοπτική αλλά η ανασφάλεια μου δραπέτευε και μου υπενθύμιζε ότι ίσως και να μην είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Τελικά περισσότερο και από τον εαυτό μου, αποφάσισα να εμπιστευτώ όλους εσάς που διαβάζετε τις ιστορίες μου, με στηρίζετε και δεν είναι λίγες οι φορές που εκφράσατε την επιθυμία  να πιάσετε ένα φυσικό αντίτυπο στα χέρια σας.

Και κάπως έτσι πήρα τη μεγάλη απόφαση. Το Σιωπή στο Σκοτάδι δεν θα το βρείτε πλέον αναρτημένο σε αυτό εδώ το blog αλλά αν κάνετε λίγη υπομονή σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να το αποκτήσετε τυπωμένο στο χαρτί και ίσως αν πιστεύετε ότι του αξίζει αυτή η θέση να πιάσει λίγο χώρο στο ράφι της βιβλιοθήκης σας. 

Πρόκειται για μία προσωπική - περιορισμένη έκδοση και για τις λεπτομέρειες θα σας ενημερώσω σύντομα μέσω αυτού εδώ του blog καθώς επίσης μπορείτε να μάθετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες αν επισκεφτείτε το www.bellandedward.org

Σας ευχαριστώ.

3 σχόλια:

 1. Πως μπορώ να αγοράσω το βιβλίο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν έχω λόγια!!!!!!!
  Με καθήλωσες με τη "Σιωπή στο σκοτάδι"!!!Καλογραμμένο,έξυπνη πλοκή,άρτια δομημένοι χαρακτήρες...δεν βρήκα ούτε το ελάχιστο να μην μου αρέσει...
  Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το έργο ου κορίτσι μου!!!Ανυπομονώ να ξεκινήσω και τα προηγούμενα!!!
  Αξίζεις πολλά....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειρήνη μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε και νιώθω μεγάλη τιμή που θέλησες να το διαβάσεις και να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου!

   Διαγραφή